21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Νέα θετικά κρούσματα

Η Φενέρμπαχτσε είναι η ακόμη μία ομάδα της EuroLeague που ταλαιπωρείται από κρούσματα κορονοϊού, και ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη των πλέιοφς της διοργάνωσης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανακοίνωσε ακόμα δύο νέα κρούσματα.

Όπως αναφέρει η τουρκική ομάδα σε ανακοίνωσή της, στα επαναληπτικά τεστ COVID-19 που έγιναν στα μέλη της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα που έδειξαν πέντε θετικά κρούσματα, έδειξαν ακόμα δύο μέλη της ομάδας που νοσούν από τον ιό. Πλέον, ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανέρχεται στα επτά, και έχουν ξεκινήσει, όπως είναι αναμενόμενο, άμεσα οι διαδικασίες απομόνωσης των ατόμων που βρέθηκαν θετικά.

Θυμίζουμε ότι και ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρείται και εκείνος από κρούσματα κορονοϊού, καθώς χθες (16/4) το απόγευμα, η Πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε την εύρεση δύο θετικών μελών της αποστολής, η οποία ταξίδεψε στην Ρωσία για τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς όμως να διευκρυνίζει αν πρόκειται για παίκτες ή μέλη του τεχνικού επιτελείου.

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1383056880256352256



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ