16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φασούλας: «Περήφανοι για τον Γιάννη,να αναδειχθούν νέα ταλέντα» (pic)

Το δικό του προσωπικό μήνυμα συγχαρητηρίων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μοιράστηκε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίο μίλησε και για την ανάγκη αναδιαμόρφωσης του ελληνικού μπάσκετ, ώστε να βγουν νέα ταλέντα.

Συνεχίζοντας τη ροή μηνυμάτων από συλλόγους, ομοσπονδίες και προσωπικότητες του μπάσκετ προς τον Έλληνα σταρ για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή NBA και του MVP των Τελικών, ο Παναγιώτης Φασούλας μοιράστηκε και αυτός το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα. Μέσα από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η "αράχνη" αναφέρθηκε στο αίσθημα περηφάνιας που δημιούργησε αυτή η κατάκτηση, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη δημιουργίας νέων βάσεων στο ελληνικό μπάσκετ, ώστε να συνεχίσουν να βγαίνουν νέα ταλέντα.

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Γιάννη. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό το κατόρθωμα. Έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για αυτόν. Το μπάσκετ χρειάζεται νέες βάσεις και σχεδιασμό, για να μπορέσουν επιτέλους τα νέα ταλέντα να αναδειχθούν. Μπράβο Γιάννη! Συνέχισε την προσπάθεια!» θα γράψει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ.

https://twitter.com/fasoulaspan/status/1417929526395482117



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ