25.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Φαβορί για την υπόθεση… Καμπάτσο οι Τίμπεργουλβς

Ο Φακούντο Καμπάτσο μπορεί να επιμένει ότι σκέφτεται για την ώρα μόνο την Ρεάλ Μαδρίτης όμως ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα για την υπόθεσή του με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς να μπαίνουν σε ρόλο φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Αργεντίνος γκαρντ έχει εξελιχθεί σε ηγετική φιγούρα στους μερένχες καθώς στους τελευταίους πέντε τίτλους έχει αναδειχθεί MVP με το ισπανικό Super Cup να αποτελεί την τελευταία χρονικά ατομική διάκρισή του. Όμως παρότι ο Πάμπλο Λάσο γνωρίζει ότι δεν θα τον κρατήσει για πολύ ακόμη στη Μαδρίτη με πιθανό προορισμό το ΝΒΑ τον εμπιστεύτηκε αντί του Λαπροβίτολα τον οποίο προορίζει για βασικό γκαρντ μόλις χαιρετήσει ο Καμπάτσο.

Οι φήμες οργιάζουν για την ομάδα που θα κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Μarca" οι Τίμπεργουλβς φαντάζει ως το φαβορί να κερδίσει την υπογραφή του. Ο ένας λόγος είναι ότι ο συμπατριώτης του Πάμπλο Πριτζιόνι όπου βρίσκεται στη θέση του assistant coach ενώ στη συγκεκριμένη θέση του πόιντ γκαρντ έχουν διαθέσιμο μόνο τον Ντ΄Άντζελο Ράσελ για την επόμενη σεζόν.

Όμως δεν έχουν σταματήσει να ελπίζουν για την περίπτωσή του και οι Μάβερικς, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπαρέα ενώ θα αποτελούσε το ιδανικό δίδυμο με τον Ντόντσιτς. Παράλληλα πολύ καλή γνώμη για την περίπτωσή του έχουν σχηματίσει και οι Σπερς, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να τον έχει τσεκάρει από κοντά στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ με τα καλύτερα λόγια έχει αναφερθεί στον Αμερικανό τεχνικό για τις ικανότητές του ο συμπατριώτης και άλλοτε παίκτης των σπιρουνιών, Μανού Τζινόμπιλι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ