23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φίλιππος Βέροιας : Και τη νέα σεζόν…Ντόβας

Σε ακόμα μια ανανέωση από τον βασικό του κορμό έφτασε ο Φίλιππος ο οποίος κράτησε στη Βέροια τον Σωτήρη Ντόβα.

Ο 32χρονος γκαρντ αποκτήθηκε την περσινή σεζόν, έχοτας συνεισφέρει στην άνοδο τους ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 Ανδρών, ενώ την σεζόν που μας άφησε ο Ημαθιώτης γκαρντ είχε 10,7 πόντους και 4,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά :

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Ντόβα. Ο Ημαθιώτης PG/SG θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το Νο 7 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καταθέτοντας στο παρκέ το υψηλό τέμπο και την ένταση που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του.

Τη σαιζόν που μόλις τελείωσε κι εν μέσω διαφόρων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, ο Σωτήρης μέτρησε κατά μέσο όρο 10,7 ppg και 4,7 apg σε 35 λεπτά συμμετοχής. Ως διοικούσα επιτροπή παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας να πλαισιώνουμε την ομάδα με αθλητές από την πόλη ή το νομό που μπορούν να σταθούν επάξια στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Σώτο, σου ευχόμαστε να είσαι γερός, να συνεχίσεις να τρως το παρκέ σε άμυνα κι επίθεση σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα και να χαρείς μια ολοκληρωμένη μπασκετική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ