22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Φέρνει… αύρα πρωταθλητή στους Πίστονς ο Πατσούλια

Παίκτης των Πίστονς είναι για την επόμενη σεζόν ο Ζάζα Πατσούλια, αποχωρώντας από το Γκόλντεν Στέιτ για να ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας από το Ντιτρόιτ, που ευελπιστεί στην ανταγωνιστική της παρουσία στη Δύση.

Το πνεύμα του... πρωταθλητή αναλαμβάνει να περάσει στους Ντιτρόιτ Πίστονς, ερχόμενος σε συμφωνία μαζί τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γεωργιανός σέντερ είχε καταφέρει τις δύο τελευταίες χρονιές να φορέσει το δαχτυλίδι με την φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, όντας σημαντικός «κρίκος» τους ιδιαίτερα τη σεζόν 2016-2017, όταν πήραν πίσω τον τίτλο τους από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μετά την απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς ειδικά, όμως, η θέση του Πατσούλια δε βρισκόταν στο Γκόλντεν Στέιτ. Κάπως έτσι, πρόβαλε η πρόκληση μίας ανταγωνιστικής πορείας των Πίστονς, αποτελώντας ένα ιδανικό back up για τον Μπλέικ Γκρίφιν και μάλιστα... αρκετά οικονομική, αφού για τον έναν χρόνο συμβολαίου θα λάβει περίπου 2.4 εκατομμύρια δολάρια. Η υπόθεση, λοιπόν, βρίσκει αμφότερες τις πλευρές κερδισμένες θεωρητικά και μένει να φανεί στο παρκέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ