25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φάνης Χριστοδούλου : Με επιτυχία το χειρουργείο

Επιτυχημένη ήταν η διπλη χειρουργική επέμβαση στον ώμο και το πόδι που υποβλήθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Πάρο.

Σε θετικό ρυθμό συνεχίζεται η αποθεραπεία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα έπειτα από το ατύχημά του, καθώς ο "μπέμπης" πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να μπει αποκατασταθούν οι κακώσεις που προκλήθηκαν από το ατύχημα. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ο ορθοπεδικός-χειρούργος Γιώργος Κατσιφαράκης, το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και η πορεία της αποθεραπείας του Φάνη Χριστοδούλου συνεχίζεται με τους αναμενόμενους ρυθμούς:

«Το χειρουργείο ήταν διπλό και πήγε μια χαρά με την βοήθεια του Θεού. Σήμερα σηκώθηκε κιόλας και έκανε κάποια βήματα. Τώρα θα μπει στο υπερβαρικό οξυγόνο που είναι η καλύτερη μετεγχειρητική θεραπεία που θα του κάνουμε. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία και στο τέλος της άλλης εβδομάδας αν είναι καλά θα γυρίσει στο νησί του».

«Στο πόδι είχε μια ρήξη της πλατείας περιτονίας με δυο λίτρα αίμα μέσα, που του αφαιρέθηκε με παρακέντηση και ειδικά σωληνάκια. Τα χειρουργεία ήταν δυο στον ώμο και στον δεξιό μηρό. Είναι καλά μια χαρά. Το πρωί τον είδαν συνεργάτες μου, τώρα είναι με τους φυσικοθεραπευτές και το απόγευμα θα τον επισκεφτώ κι εγώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ