21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φάνης: Απέφυγε τα χειρότερα

Με ανακούφιση υποδέχτηκαν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι της Ελλάδας για ένα από τα πολύ αγαπητά πρόσωπα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φάνη Χριστοδούλου στο Θριάσειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάρο.

Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ ο οποίος ενεπλάκη το πρωί σε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, έχει σοβαρά μεν, θλαστικά δε τραύματα και δεν έχει πάθει κάποια ζημιά σε ζωτικά όργανα.

Η σοβαρότητα των τραυμάτων έκανε τους γιατρούς στο νησί των Κυκλάδων να ζητήσουν τη μεταφορά του στην Αθήνα και τελικά αφού διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, θα μεταφερθεί εκ νέου, αυτή τη φορά στο ΚΑΤ όπου είναι ειδικοί για την αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών.

Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για την υγεία του και την μέριμνα που έπρεπε να λάβει έχει δείξει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, ενώ και πλήθος επώνυμων και ανώνυμων ανθρώπων του αθλήματος έχουν σπεύσει να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ