15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Υποψήφιος για νούμερο 1 draft το 2020 ο ΛαΜέλο Μπολ!

Ο ΛαΜέλο Μπολ έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο πρωτάθλημα Αυστραλίας και μπήκε ήδη πολύ σοβαρά στην κουβέντα, για το αν θα είναι το νούμερο 1 draft του 2020 στο ΝΒΑ.

Πάνε ήδη δύο χρόνια από τότε, που η οικογένεια Μπολ μπήκε... για τα καλά στη ζωή μας. Μετά την επιλογή του Λόνζο Μπολ στο νούμερο 2 του draft, με οδηγό πάντοτε τον πατριάρχη ΛαΒάρ, συχνά-πυκνά βρίσκεται η αφορμή να ασχολούμαστε με τα «σόου» που επιλέγει να κάνει. Πότε με τις συμμετοχές του Λόνζο, πότε με τις μετακινήσεις... που επιβάλλει σε άλλες ομάδες για τους μικρότερους γιους του, ώστε κι εκείνοι να καθιερωθούν.

Ο 18χρονος ΛαΜέλο είναι ένας από τους γιους του, που προσπαθεί να προωθήσει για το «μαγικό κόσμο» και το κάνει με επιτυχία. Μετά τη θητεία στη Λιθουανία και την Πριενάι, ο 18χρονος γκαρντ δοκιμάζει την τύχη του στους Ιλαουάρα Χοκς της Αυστραλίας, εκεί όπου στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση είχε 19 πόντους με 13 ριμπάουντ. Και στις ΗΠΑ αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο...

Σύμφωνα με τον Τζόναθαν Γκίβονι του ESPN, μάλιστα, ο ΛαΜέλο Μπολ είναι ήδη υποψήφιος για να γίνει εκείνος το νούμερο 1 του draft του 2020. Η πρόοδός του είναι δεδομένη και, αν σκεφτεί κανείς πως η γενιά του επόμενου καλοκαιριού δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο εκείνη του 2019, συγκεντρώνει πραγματικές δυνατότητες να το πραγματοποιήσει. Ο ίδιος, άλλωστε, με τα εξαιρετικά προσόντα που έχει ως γκαρντ, θα ενισχύσει τη θέση του ψηλώνοντας μέχρι τα 2.04-2.07 μέτρα, που μπορούν να τον καταστήσουν έναν επιβλητικό πλέι μέικερ.

Στις ΗΠΑ, μάλιστα, ήδη τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Λούκα Ντόντσιτς, θεωρώντας τον ως μια ακόμη καλύτερη εξέλιξη δυνητικά. Κάπως έτσι, είναι λογικό να πιστεύουν πως μπορεί να τα καταφέρει και να μπει εκείνος του χρόνου στο επίκεντρο της προσοχής, δικαιώνοντας τον... ιδιαίτερο Λαβάρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ