18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ο Καλάθης»

Μια μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νικ Καλάθη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αλλάξει χώρα και πρωτάθλημα με τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας να «ταρακουνούν» τα οικονομικά δεδομένα των πρασίνων προκαλώντας  την απομάκρυνση του από τον σύλλογο.

Η μεγάλη νικήτρια της... κούρσας για την απόκτησή του είναι η Μπαρτσελόνα, καθώς φαίνεται πως συμφώνησε με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια με τις συνολικές απολαβές να αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ενώ ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου είναι εγγυημένος, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση της υπόθεσης.

Φυσικά για να ανακοινωθεί από τους «μπλαουγκράνα» χρειάζεται να αποδεσμευθεί πρώτα από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να συμβεί.

Ο 31χρονος γκαρντ αποδείχθηκε και τη φετινή σεζόν ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού σημειώνοντας 13.3 πόντους, 9.1 ασίστ και 4.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Εuroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ