23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Υπερηχητική» Ακράτα με 17/23 τρίποντα!

Η Ακράτα βρήκε την ευκαιρία και... ξέσπασε πάνω στο Λέοντα, με το ποσοστό της στα τρίποντα να είναι εντυπωσιακό και να φτάνει στα 17/23 σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα.

Το ότι η Ακράτα ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στο Λέοντα, ήταν μία πραγματικότητα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο πλευρών είναι εμφανής και δεν άργησε να κατατεθεί πάνω στο παρκέ, με την ομάδα της Αιγιαλείας να «συντρίβει» αυτή του Λεχαίου με 95-60 και να επιστρέφει στις επιτυχίες, μετά την ήττα στην Νέα Φιλαδέλφεια από τον Ιωνικό.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, δεν ήταν αυτό, όπως είναι λογικό. Πρόκειται, φυσικά, για την εξαιρετική επίδοση από την περίμετρο, με τους παίκτες του Νίκου Βουρνά να σημειώνουν 17/23 τρίποντα, ήτοι ένα 73.9% σε ποσοστιαία μονάδα. Μέσα σε αυτά, ο Θοδωρής Ονάσογλου έφτασε τα 6 τρίποντα, ενώο Μαλλής ακολούθησε με τρία τρίποντα, όπως και οι Γκόβας, Θανόπουλος και Τσιακμάς με δύο, με τον Βεσκούκη και τον Σίνη να σκοράρουν ένα έκαστος. Εν ολίγοις, βρήκαν και... ξέσπασαν πάνω στον Λέοντα, με μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία της κατηγορίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ