23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Υπέρβαση με σημειολογία

Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων τους πολλές φορές είναι "μερεμέτια", αλλά δεν λείπουν και οι προσπάθειες για κινήσεις που ταρακουνάνε τα νερά.

Μια τέτοια έχει στοχεύσει ο Πανιώνιος, ο οποίος και φέτος ετοιμάζεται για περιπετειώδη χρονιά, αφού άργησε πολύ να βάλει μπρος, έζησε από νωρίς εσωτερικές κόντρες με τα σενάρια μετακόμισης που διαψεύστηκαν και στα λόγια και στη πράξη και είναι αισθητή στον αέρα μια ατμόσφαιρα επιφυλακτικότητας για το τι θα γίνει στην πορεία.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος θέλει να κάνει μια υπέρβαση στο φινάλε και όχι μόνο αγωνιστική αλλά και συναισθηματική. Το γεγονός ότι παραμένει χωρίς ομάδα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τον έχει εξιτάρει και σύντομα αναμένεται να του γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον. Η περίπτωση εκ προοιμίου θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη και για οικονομικούς λόγους και για το επίπεδο που επιδιώκει να αγωνιστεί ο Γιάνκοβιτς εξαργυρώνοντας την καλή του χρονιά στον Χολαργό, αλλά αν δεν επιχειρήσεις κάτι, ποτέ δεν θα μάθεις και αν μπορούσες τελικά να το πετύχεις...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ