24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε ο Φριντέτ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Τζίμερ Φριντέτ, καθώς υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους «πρασίνους».

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στους Φοίνιξ Σανς ενώ από το 2016 αγωνιζόταν στο κινεζικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Σαρκς Σαγκάης, ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό του «τριφυλλιού». Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, Σικάγο Μπουλς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς και Νιου Γιορκ Νικς στο ΝΒΑ και των Ουέσττσεστερ Νικς στην G-League.

Τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έκανε κι επίσημα γνωστή μέσω του προσωπικού λογαριασμού της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγός του, Ουίτνι Ουόνακοτ. Σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του άνδρα της, απάντησε μέσω Insta Story: «Θα απαντήσει μόνος του, γιατί μόλις τώρα κυριολεκτικά υπέγραψε το συμβόλαιό του», με τον Αμερικανό να προσθέτει: «Θα πάμε στην Αθήνα, Ελλάδα, την επόμενη χρονιά».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε από την πλευρά του, μέσω Instagram, «Για τρεις» ως λεζάντα σε φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αμερικανό σκόρερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ