17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΤΣΣΚΑ: Πρόβλημα με τον Χάκετ! (pic)

Τελειωμό δεν έχει η ατυχία για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την φετινή σεζόν, καθώς και ο Ντάνιελ Χάκετ θα παραμείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα και πλέον ξεμένει από λύσεις ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Ξινή» βγήκε η χθεσινή νίκη της ΤΣΣΚΑ απέναντι στην Βιλερμπάν για την τελευταία αγωνιστική της Εuroleague, καθώς ο Ντάνιελ Χάκετ αποκόμισε έναν τραυματισμό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Ιταλός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον δεξί του ώμο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ομάδας του στρατού», να απουσιάσει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ρώσων, δίχως να διευκρινιστεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η κατάστασή του θα αξιολογείται σε καθημερινή βάση από τους γιατρούς της ομάδας.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των απόντων για την ΤΣΣΚΑ, μετά τους Μάικ Τζέιμς, Νίκολα Μιουτίνοφ, Τόκο Σενγκέλια και Τζόελ Μπολομπόϊ. Πλέον υπάρχει αγωνία αν θα είναι έτοιμος για τους πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Εuroleague όπου ξεκινούν σε δύο βδομάδες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν σημείωσε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής περίπου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ