15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε sold out! (pics)

Η κανονική διάρκεια της φετινής EuroLeague φτάνει στο τέλος της για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, και οι φίλαθλοί της εξάντλησαν τα εισιτήρια για ένα βαθμολογικά αδιάφορο αλλά συναισθηματικά ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αλεξάντερ Γκομέλσκι!

Με τα ζευγάρια των προημιτελικών να έχουν ήδη βγει, αλλά και την κατάταξη στην ουρά της βαθμολογίας να μην μπορεί να αλλάξει, το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αυτονόητο ότι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φρόντισε να του δώσει μία ιδιαίτερη νότα, καθώς το αποψινό παιχνίδι θα είναι το ευρωπαϊκό "αντίο" στο γήπεδο «Αλεξάντερ Γκομέλσκι».  Το γήπεδο το οποίο φέρει το όνομα του θρυλικού προπονητή και επίτημου προέδρου των Μοσχοβιτών ήταν το σπίτι της "Ομάδας του Στρατού" από το πολύ μακρινό 1979 μέχρι και σήμερα, όμως τα τελευταία χρόνια η ΤΣΣΚΑ αγωνίζεται και στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Megasport Arena.

Το ιστορικό γήπεδο της ΤΣΣΚΑ πρόκειται να κατεδαφιστεί τον Ιούνιο με εντολή της Ρωσικής κυβέρνησης , η οποία έχει και την ιδιοκτησία του οικοπέδου, ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο αθλητικό κέντρο. Μέχρι τότε, η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να βρει ένα καινούργιο σπίτι, γεγονός που προβληματίζει τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, μιας και το Megasport Arena δεν δύναται να καλύψει επαρκώς τις καθημερινές λειτουργίες του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το αποψινό παιχνίδι είναι λογικό να αποκτάει αυτόματα έναν ιστορικό χαρακτήρα για όσους θεατές βρεθούν στις εξέδρες του Γκομέλσκι, και αυτό έδειξε και εξάντληση των εισιτηρίων που διατέθηκαν. Σίγουρα η φράση "δεν πέφτει καρφίτσα" δεν μπορεί να βρει εφαρμογή, καθώς λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό το γήπεδο δεν θα είναι πλήρες, αλλά η ΤΣΣΚΑ φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσους αγόρασαν το εισιτήριό τους και θα βρεθούν σε αυτήν την μεγάλης συναισθηματικής αξίας αναμέτρηση.

https://twitter.com/cskabasket/status/1382347284533366790



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ