15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΤΣΣΚΑ – Ζενίτ 77-67: Θωρηκτό Σενγκέλια (pic+vids)

Η ΤΣΣΚΑ βρίσκει ρυθμό και το επιβεβαίωσε με την άνετη επικράτησή της με 77-67 στο ρώσικο ντέρμπι με τη Ζενίτ. Ο φοβερός και τρομερό Τόκο Σενγκέλια έκανε ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση με 33 πόντους και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, ενώ η άμυνα της ΤΣΣΚΑ δεν άφησε τη Ζενίτ να πάρει ανάσα. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και πλέον και οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 2-1.

Η ΤΣΣΚΑ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, στο 9' είχε ήδη διψήφια διαφορα, 20-9 και έκλεισε το δεκάλεπτο στο 21-14. Ολη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, η Ζενίτ απλά πλησίασε κάποιες φορές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε την καθ' όλα ανώτερη σήμερα ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. 

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ... ΒΟΗΘΟΣ: Ο Τόρνικε Σενγκέλια με τους 33 πόντους έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων, με το 37 στην αξιολόγηση... άγγιξε το δικό του, πήρε και 8 ριμπάουντ και είχε και συμπαραστάτη τον Ουίλ Κάιμπερν ο οποίος σκόραρε άλλου 16 και οι δύο μαζί δηλαδή τους 49 από τους 77 της ομάδας του.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ασφυκτική πίεση που άσκησε η ΤΣΣΚΑ στη Ζενίτη την υποχρέωσε σε 16 λάθη, την ώρα που οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς μόλις με 6 και αυτή ήταν μια ενδεικτική διαφορά του τι έγινε απόψε στη Μόσχα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ