21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τσαϊρέλης: «Κάθε παιχνίδι πια είναι τελικός»

Καθοριστικός είναι, πλέον, κάθε αγώνας του Άρη στο Champions League με στόχο την πρόκριση, όπως τόνισε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, με τον ψηλό των «κιτρίνων» να αναφέρεται στην αποστολή στη Βόννη και το πώς μπορεί η ομάδα του να φύγει νικήτρια από τη γερμανική πόλη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας, αν θέλουμε να ελπίζουμε, ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν είμαστε και στην καλύτερη θέση βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, θα είναι, όμως, δύσκολο παιχνίδι, γιατί ειδικά εκτός έδρας έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας».

Για την καθυστέρηση των τεσσάρων και πλέον ωρών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»:«Είχαμε και αυτό το απρόοπτο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας. Συμβαίνουν αυτά».

Σχολιάζοντας την Telekom Baskets Bonn επεσήμανε πως: «Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τρέχουν πολύ, σουτάρουν πολύ, παίζουν πολύ transition. Αν μπουν τα σουτ τους, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, αν δεν μπουν, μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ