15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τσίπρας για Αντετοκούνμπο: «MVP δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο» (pics)

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στη σπουδαία σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μετά την κατάκτηση του τίτλου του MVP στο ΝΒΑ από το Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε υπερήφανο ολόκληρο τον ελληνικό λαό, με τη μεγάλη προσωπική διάκρισή του, με τον πρωθυπουργό να τον συγχαίρει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA. MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό», έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ