15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τροχαίο στα Χανιά για Τσουράκη (pics)

Σε ένα σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Ραφαήλ Τσουράκης, ο οποίος βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Χανιά για τις διακοπές του.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «zarpanews.gr» ο 30χρονος αθλητής ενεπλάκη σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή (17/7) όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα στην περιοχή του Αγροκηπίου, λίγο μετά το ΜΑΙΧ στα Χανιά, με το όχημα συγκρούεται έπειτα και με έτερο αυτοκίνητο.

Παρότι τραυματίστηκε σημαντικά σε λεκάνη και γόνατο, όπου έκοψαν οι σύνδεσμοι, ευτυχώς ο 30χρονος στάθηκε σχετικά τυχερός στην ατυχία του, ωστόσο εξίσου σημαντικές επιπτώσεις θα έχει στην καριέρα του το συγκεκριμένο ατύχημα, με τον ίδιο να δηλώνει στο «zarpanews.gr» : «Οι γιατροί μου έδωσαν 6 μήνες για πλήρη αποθεραπεία και αποκατάσταση, αυτό το ατύχημα θα μου στοιχίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου».

Μαρτυρίες πάντως από την περιοχή που συνέβη το τροχαίο, αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος οδηγός του μπλε ΙΧ, έχει προξενήσει και στο παρελθόν αρκετά ατυχήματα ενώ αναρωτιούνται γιατί κυκλοφορεί ακόμα ανενόχλητος και με ενεργό δίπλωμα-άδεια οδήγησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ