20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρινκιέρι: Ο Μπόλντουιν, ο Ρέινολντς και η… Κλόντια Σίφερ!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου και αναφερόμενος στις ανανεώσεις των Μπόλντουιν και Ρέινολντς, έκανε μία χιουμοριστική παραβολή που περιελάμβανε την Κλόντια Σίφερ και τη Χάιντι Κλούμ!

Με τον χαρακτηριστικό χιουμοριστικό του τρόπο, ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών, σχολίασε τη δυσκολία που είχε η ομάδα του στις - ανεπιτυχείς - προσπάθειές του να κρατήσουν δύο εκ των βασικότερων κομματιών του περσινού της παζλ: Τον Ουέιντ Μπόλντουιν και τον Τζέιλεν Ρέινολντς. Οι δύο παίκτες εξαργύρωσαν μία φανταστική χρονιά με την ομάδα του Μονάχου, κερδίζοντας δύο καλά συμβόλαια σε Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα και ο Τρινκιέρι αναγνωρίζει ότι το να μείνουν στη Γερμανία για άλλη μια χρονιά, ήταν μία εξ ορισμού δύσκολη αποστολή, σαν να προσπαθεί ο ίδιος να βγει ραντεβού με το σούπερ μόντελ από τη Γερμανία, Κλόνια Σίφερ!

«Θέλουμε να βγούμε με την Κλόντια Σίφερ; Σίγουρα. Μπορούμε να της τηλεφωνήσουμε, αλλά δεν θα απαντήσει. Οπότε, αν δεν βγούμε την Κλόντια, τότε ίσως με την... Τάνια; Ή την Χάιντι. Οπότε πρέπει να κάνεις ό,τι είναι δυνατό. Ήθελα την παραμονή των παικτών, αλλά γνώριζα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει. Είμαι σούπερ χαρούμενος να έχω τους Ζίπσερ, Σίσκο, Λούτσιτς, Ραντόσεβιτς και Μπαμπ πίσω» θα αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τρινκιέρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ