21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μακάμπι: Ρέινολντς, η επιστροφή (vids)

Στο Τελ Αβίβ επιστρέφει ο Τζέιλεν Ρέινολντς, ο οποίος ύστερα από ένα χρόνο στην Μπάγερν Μονάχου θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μακάμπι.

Ο 28άχρονος σέντερ υπέγραψε με το ισραηλινό συγκρότημα συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα, και θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου στο επερχόμενο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, στην οποία είχε φέτος με τους Βαυαρούς κατά μέσο όρο 13,6π., 5,8 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 39 ματς κανονικής περιόδου (20.7’) και πέρυσι με την «ομάδα του λαού» 5,7π. και 5,3 ριμπάουντ σε δώδεκα παιχνίδια (13.4’).

Ο Αμερικανός είχε συμβόλαιο με τους Γερμανούς και για την επόμενη σεζόν, αλλά η Μακάμπι Τελ Αβίβ συμφώνησε να καταβάλει το ποσό του μπάι άουτ, για να τον κάνει «δικό» της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να επιστρέψω στη Μακάμπι. Η πρώτη μου εμπειρία μού έδειξε ότι η Μακάμπι είναι μια υπέροχη ομάδα κι αυτό έκανε την απόφασή μου εύκολη, αυτήν τη φορά. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο γεμάτο από τον καταπληκτικό κόσμο μας. Προσωπικά, θα επικεντρωθώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τα πάντα», ανέφερε ο ίδιος ο Τζέιλεν Ρέινολντς μετά την ανακοίνωσή του από τους Ισραηλινούς.

d

https://www.youtube.com/watch?v=660B1VL4PFo

https://www.youtube.com/watch?v=J7HTPgNIFVc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ