21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τραυματίστηκε και ο Μπράουν, πήρε Χάρις το Ρέθυμνο!

Το Ρέθυμνο για ακόμη μια φορά είναι εξαιρετικά άτυχο στο σχεδιασμό του, αφού και ο Βίτο Μπράουν τραυματίστηκε και δε θα έρθει στην Ελλάδα, με τους Κρητικούς να κλείνουν άμεσα τον Ραμόν Χάρις.

Αν κάποια ομάδα διεκδικεί... Όσκαρ ατυχίας την τελευταία διετία στο μεταγραφικό παζάρι, αυτή θα μπορούσε άνετα να είναι το Ρέθυμνο. Μετά το περσινό καλοκαίρι, όπου εκτός μερικών λανθασμένων χειρισμών (Ντάνιελ), υπήρξαν παράλληλα παίκτες, που συμφώνησαν αλλά δεν ήρθαν, φέτος όσοι συμφωνούν... τραυματίζονται! Κι αυτό, γιατί δεν έφτανε το χτύπημα του Μπράντον Τέιλορ, αλλά προστέθηκε και αυτό του Βίτο Μπράουν, ο οποίος προοριζόταν για αντικαταστάτης του.

Ο νέος φόργουορντ της κρητικής ομάδας έκανε τελευταία προπονήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (15/8) η διοίκηση του Ρεθύμνου ενημερώθηκε, ότι έχει τραυματιστεί. Τα αντανακλαστικά, τουλάχιστον, ήταν άμεσα και τώρα στην ομάδα ήρθε ο Ραμόν Χάρις, μια γνώριμη λύση από παίκτη που έπαιξε πέρυσι στα λημέρια μας, ώστε να μην χαθεί κι άλλος χρόνος στην προσπάθεια να επιτύχει ένα δύσκολο εγχείρημα, με τα οικονομικά δεδομένα να μην είναι υψηλά.

Ο έτερος φόργουορντ αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στον Άρη, βοηθώντας τον από την πλευρά του να ξεπεράσει τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε. Ο ίδιος είχε κατά μέσο όρο 6.3 πόντους και 3.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να τον διαλέγει άμεσα, θεωρώντας πως δε θα του χρειαστεί χρόνος προσαρμογής στις απαιτήσεις ενός πρωταθλήματος, όπως η Basket League. Ο Χάρις θα ενσωματωθεί άμεσα στο υπόλοιπο σύνολο, που ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ