23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Τρέλα» στο Μόναχο, τρομερός ο Κλάιμπερν (vids)

Ο Πέτερι Κοπόνεν κέρδισε το χρόνο και οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου σε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο «Audi Dome», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

O 30χρονος γκαρντ «μίλησε» τελευταίος στη Γερμανία και με το σουτ του, στη λήξη του ματς, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ. Δείτε, ξανά, το νικητήριο καλάθι του κόντρα στους «μπλαουγκράνα»…

https://www.youtube.com/watch?v=skg_9UAvld0

Το σουτ του Φινλανδού από την απέναντι πλευρά του κλειστού και το ξέσπασμα των φιλάθλων σε πανηγυρισμούς…

Οι Βαυαροί είχαν συνολικά 8/26 τρίποντα απέναντι στους Καταλανούς. Το ένα εξ αυτών, του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φιλάθλους, τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί..

https://www.youtube.com/watch?v=WkZ0huZZbSU

Διά χειρός Ουίλ Κλάιμπερν προήλθε το κορυφαίο κάρφωμα της βραδιάς (21/03) στην Ευρωλίγκα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου στη «Megasport Arena», στην εντός έδρας νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του συγκροτήματος του Δημήτρη Ιτούδη, με 16π., έχοντας επίσης οκτώ ριμπάουντ και ένα λάυος στα 27.54’ που αγωνίστηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=dhXuV1WZEjU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ