21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρέιλ Μπλέιζερς: Διαζύγιο με Στοτς

Βάδισαν μαζί εννέα σεζόν, μπήκαν για τα καλά στο χάρτη του ΝΒΑ με οχτώ συνεχόμενες παρουσίες στα play offs, αλλά μετά τον αποκλειστό τους από τους Ντένβερ Νάγκετς στον πρώτο γύρο φέτος, Πόρτλαντ και Στοτς ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.
Ο Τέρι Στοτς κατέφερε να φτιάξει στους Τρέιλ Μπλέιζερς μια ομάδα που πάλευε σε κάθε παιχνίδι, που σημειώνε μεγάλες νίκες, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αυτό το βήμα παραπάνω όταν έφτανε στα play offs. Έτσι, έφτασε η ώρα του χωρισμού. Ήταν η τέταρτη φορά που το Πόρτλαντ σταματά στους προημιτελικούς της περιφέρειας. Το 402-318 που παρουσίασε ως ρεκόρ, οι συνεχείς προκρίσεις δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν την ιστορία.

Ανάμεσα τους υποψήφιους για τη διαδοχή του είναι ο Μάικ ντ' Αντόνι, ο Τσόνσι Μπίλαπς, ο Τζεφ Βαν Γκάντι, αλλά και ο Τζουέιν Χάουαρντ, που έχει επιτυχημένη πορεία στο NCAA με Μίτσιγκαν ως προπονητής. Θέμα είναι και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο Στοτς ήταν ο μοναδικός προπονητής που είχε ποτέ ο αστέρας του Πόρτλαντ και όπως λέγεται θα έχει λόγο στην επιλογή του επόμενου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ