33.5 C
Athens
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Το triple crown του Γιάννη (vid)

Η αεροπορική εταιρεία AEGEAN παρουσίασε την Τρίτη το μεσημέρι σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ποιος είναι ο τριπλός στόχος που έχει βαλθεί να πετύχει ως το τέλος της καριέρας του. Σε αυτόν συγκαταλέγεται και η Εθνική Ελλάδας. Η ερώτηση αφορούσε τον επόμενο στόχο του μετά την ανάδειξή του σε πιο βελτιωμένο παίκτη της χρονιάς στο ΝΒΑ:

"Έχω πάρα πολλούς στόχους προσωπικούς και ομαδικούς. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Γιατί είναι πάρα πολλές οι ώρες σκληρής δουλειάς, που έχω ξοδέψει, με έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι, προπονητές, συμπαίκτες για να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, να κερδίσω αυτό το βραβείο. Ο επόμενος στόχος μου δεν ξέρω ποιος είναι. Προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου να γίνεται καλύτερη και μακάρι να βρεθώ με ένα χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Ελλάδος, με ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ και το βραβείο του MVP. Αυτοί είναι οι τρεις στόχοι, που θέλω να έχω πετύχει μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου".

Η AEGEAN ετοίμασε ένα διαφημιστικό βίντεο με τη συμμετοχή του Γιάννη και επί τη ευκαιρία αυτός αποκάλυψε πως παροτρύνει τους συμπαίκτες του στους Μπακς να έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα:

"Όποτε είμαι στους Bucks ή στην Αμερική, με ρωτάνε οι φίλοι μου πού να πάω στην Ελλάδα; Να πάω στη Μύκονο; Να πάω στην Αθήνα; Να πάω στη Σαντορίνη; Τους λέω, παιδιά, όπου και να πάτε στην Ελλάδα, παντού είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι πολύ όμορφα και δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος και καλύτερη εταιρεία να συνεργαστώ εγώ προσωπικά, για να προβάλουμε μαζί την Ελλάδα στο εξωτερικό, γιατί αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ μέσω του μπάσκετ και η Aegean προσπαθεί να βγει στο εξωτερικό για να έχει περισσότερους προορισμούς στο εξωτερικό και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό".

Δείτε ένα σποτ με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ