15.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το lock down στο τραπέζι!

Η χρονιά που αναμενόταν να έχει τις πιο δραστικές αλλαγές στην Basket League, εξελίσσεται μέχρι τώρα που τελειώνει ο Ιούλιος στην πιο... αδρανή. Εξυπακούεται ότι η παρατεταμένη διορία ελέγχου των ΚΑΕ που ήταν για τέλη του μήνα πάει περίπατο και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να συζητηθεί στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή γενική συνέλευση.


Επειδή οι, πολλές, ομάδες που το πήραν απόφαση να βάλουν ένα πιο σοβαρό πλαίσιο λειτουργίας του πρωταθλήματος δεν έχουν αλλάξει γνώμη, πλησιάζοντας προς την συνέλευση έχουν αρχίσει να ακούγονται και ακραίες προτάσεις. Οπως για παράδειγμα αυτή του, προσωρινού έστω, lock down!


Να κάνουν σαφές δηλαδή ότι δεν προτίθενται να ξεκινήσουν ένα πρωτάθλημα μόνο για να πουν ότι ξεκίνησε, αν δεν τους έχει δοθεί δυνατότητα για κα κάνουν μερικά βήματα μπροστά. Λένε μάλιστα ότι δεν θα το πουν για... να πουν κάτι, ή να "τρομάξουν" κάποιον, αλλά επειδή πραγματικά δεν έχει νόημα να συζητούν για έναρξη ενός πρωταθλήματος χωρίς λεφτά, συμφωνίες, πλαίσιο λειτουργίας, που μόνο νέα προβλήματα θα δημιουργήσει στα πολλά μαζεμένα.


Ελπίζουν πάντως ότι μέχρι την Παρασκευή κάποιο... σινιάλο θα έχει υπάρξει που θα τους δώσει μια βάση συζήτησης, έστω κι αν θα χρειαστεί να τρέξουν περισσότερο και να αλλάξουν ενδεχομένως και τις αρχικά σχεδιασμένες ημερομηνίες δράσεων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ