17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το BCL ανακοίνωσε Νταρουσάφακα, Ρίτας και Μπιλμπάο!

Εμπρακτη απάντηση στο ερώτημα περί του... ύψους του πήχη των φιλοδοξιών της διοργάνωσης έδωσε σήμερα το Basketball Champions League, ανακοινώνοντας την συμφωνία του με τρεις "αναγνωρίσιμες" δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι δύο εξ αυτών, μάλιστα, αφήνουν το Eurocup για να μετακομίσουν στην διοργάνωση που τελείται υπό την σκέπη της FIBA και φυσικά η σημειολογία δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόκειται για την τούρκικη Νταρουσάφακα, με πρόσφατη την θητεία της και στην Ευρωλίγκα και την Λιθουανική Ρίτας Βίλνιους, ενώ και η Μπιλμπάο που έχει ανακάμψει για τα καλά στο ισπανικό προσκήνιο, θα συμπληρώσει την παρέα.

"Υποδεχόμαστε με χαρά στην οικογένεια του BCL αυτά τα τοπ κλαμπ από πολύ ισχυρά πρωταθλήματα και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δώσουν κάτι ξεχωριστό στην διοργάνωση της επόμενης περιόδου", σχολίασε ο ιθύνων νους της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός ο οποίος έκανε ένα... ευχάριστο διάλειμμα από τις προετοιμασίες για το final8 που έχει ανακοινωθεί για τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

"Η παρουσία τους τονίζει την επιτυχημένη ανάπτυξη της διοργάνωσης και σίγουρα χαιρόμαστε από το γεγονός ότι όλο και περισσότερα κλαμπ πείθονται από τον πανευρωπαϊκό χαρακτήρα του BCL και την προσήλωσή του στις αρχές του να αναδεικνύει την διάκριση μέσα από τα αθλητικά κριτήρια", συμπλήρωσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ