19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το χτύπημα,το σχόλιο του Λίμα,η συγνώμη του Μούμπρου(Video)

Βεντέτα πήγε να ανοίξει με το χτύπημα του Άλεξ Μούμπρου στον Σαντίγιας Ρόχας, που προκάλεσε σχόλια ακόμη και άλλων παικτών. Όλα ξεκίνησαν από τη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ μετά από βολές, στην αναμέτρηση Μπιλμπάο - Μούρθια.

Ο Ρόχας της Μούρθια είχε πάρει θέση με τον Μούμπρου της Μπιλμπάο να τον χτυπά με τον αγκώνα.

 

Ο Ρόχας έπεσε, χρειάστηκε να φτάσουν από το ιατρικό επιτελείο για τις πρώτες βοήθειες, τον πήραν με φορείο, αφού του είχαν βάλει ειδικό κολάρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς για τον ίδιο αποδείχθηκε πως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Το θέμα όμως είχε και συνέχεια. Ο Αουγκούστο Λίμα, πρώην παίκτης της Μούρθια και της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Ζαλγκίρις Κάουνας, έσπευσε να "τιτιβίσει" για το γεγονός, μιλώντας για "βρώμικους παίκτες", ευχόμενος "περαστικά" στον πρώην συμπαίκτη του.

Ο ίδιος ο Άλεξ Μουμπρού σε σημερινές του δηλώσεις ζήτησε συγνώμη για το χτύπημα, τονίζοντας πως σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένο, ενώ έκανε και το σχετικό τιτίβισμα και αυτός.

 

Μάλιστα ο Σκοτ Μπάμφορθ, συμπαίκτης του Μούμπρου στην Μπιλμπάο, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στην αναμέτρηση, έσπευσε να τον υπερασπιστεί, καθώς η επίθεση μέσω των social media στον βετεράνο των Βάσκων ήταν... μαζική.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ