21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Το ταξίδι συνεχίζεται» για τον Προμηθέα (pics)

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, αλλά και των χορηγών του στο (μικρό) Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οποία τιμήθηκε και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Όλες τις λεπτομέρειες παρουσίασε σε ένα Δελτίο Τύπου η αχαϊκή ΚΑΕ:

«Την εκδήλωση παρουσίασε ο β΄ αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος, προϊστάμενος στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και υπεύθυνος του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και παλιός πρωταθλητής του μπάσκετ, Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών και πολλών αθλητικών συλλόγων της Πάτρας, δημοσιογράφοι, χορηγοί, φίλοι του Προμηθέα και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του Προμηθέα.

O λόγος, στην συνέχεια, πέρασε στους αθλητές και συγκεκριμένα στον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Γκίκα, που μίλησε για την προηγούμενη χρονιά και μοιράστηκε αναμνήσεις, κάνοντας μια μικρή αναδρομή και τον αθλητή των Υποδομών του Προμηθέα, Χρήστο Καφέζα, που αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Εφηβικής (2ης στον Πανελλήνιο Εφήβων) και Παιδικής (3ης στο Πανελλήνιο Παίδων) ομάδας του Προμηθέα, ενώ προβλήθηκαν και τα αντίστοιχα video-αφιερώματα.

Ακολούθησε ο Χρήστος Σαλούστρος που αναφέρθηκε στην εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής για τον Σύλλογο, την κατασκευή ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, με 3 ιδιόκτητα γήπεδα, που στεγάζει, πλέον, τις Ακαδημίες και τα τμήματα Υποδομής του Συλλόγου και αποτελεί το Σπίτι του Προμηθέα, ενώ ακολούθησε η προβολή ενός εντυπωσιακού video, που παρουσίασε καρέ-καρέ την κατασκευή των γηπέδων.

Κατόπιν, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Λιόλιος παρουσίασε τον επίσημο καλεσμένο της βραδιάς, τον Κώστα Τσαρτσαρή, εξηγώντας πως ο λόγος της επιλογής του είναι η ταπεινότητα και η φιλοσοφία που τον διέκρινε όλα τα χρόνια της παρουσίας του στα παρκέ, τονίζοντας ότι ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία η οποία διέπει και τον Προμηθέα. Ο παλιός διεθνής άσος ευχαρίστησε και μίλησε για την ιδιαίτερη αξία της αγάπης για το άθλημα, της δουλειάς, αλλά και της υπομονής, συμβουλεύοντας τους νεαρούς αθλητές να μην απογοητεύονται, αλλά να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, ακούγοντας τους προπονητές, αλλά και την καρδιά τους. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας, απένειμε στον Κώστα Τσαρτσαρή τιμητική πλακέτα και του πρόσφερε το αναμνηστικό λεύκωμα του Προμηθέα για την προηγούμενη χρονιά.

Η εκδήλωση είχε μπει στην τελική ευθεία, με τον Χρήστο Μήλα, να κάνει αναφορά στο Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας, ενθυμούμενος τα ταξίδια του Προμηθέα την τελευταία δεκαετία και παρουσιάζοντας ένα όμορφο video με τους φετινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς της ομάδας. Ακολούθως, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και επικοινωνίας της ΚΑΕ Προμηθέας, Βασίλης Λυμπερόπουλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξή τους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Μπακαλάρος, Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής και Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της «ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ», μεγάλη χορηγός τόσο της Ανδρικής ομάδας του Συλλόγου, όσο και του πρότυπου προγράμματος Υποτροφιών «ΝΟΥΣ»

Ακολούθησε η παρουσίαση των Χορηγών του Προμηθέα Πάτρας ευχαριστώντας τους:

ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

-  Την «ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ», εταιρεία με βασικό αντικείμενο την εμπορία αναψυκτικών, μπύρας, νερού, ποτών και συναφών ειδών, αλλά και την αποθήκευση και διακίνηση εμπορευμάτων.

-  Την «ΛΟΥΞ», εταιρεία αναψυκτικών και χυμών

-  Την «MED FRIGO», εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφορών & 3rd Party Logistics προϊόντων ψύξης

Επίσημους Χορηγούς

-  Την «ERGOLOGIC», λογισμικού & ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής

-  Την «ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ & Gialousis sport Nutrition», χορηγό συμπληρωμάτων διατροφής:

ΧΟΡΗΓΟΥΣ

- Την αλυσίδα καθαριστηρίων «STEGNO PLUS» (Στεγνοκαθαριστήρια),

- Την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων CARAVEL,

- την εταιρεία ΖΑΓΟΡΙ,

- Την εταιρεία GTD,

- Την εταιρεία χρωμάτων ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ,

- Την εταιρεία ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ TRANSPORTS,

- Την εταιρεία ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ,

- Το ξενοδοχείο ΚΑΛΛΙΡΟΗ,

- Την εταιρεία GT, και

- Την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

- Την εταιρεία φωτισμός ΠΕΤΡΙΔΗΣ ,

- Την εταιρεία Grimaldi Lines ,

- Την εταιρεία AVANCE,

- Την εταιρεία BELEHAS TRANSFER,

- Την εταιρεία PSICTOTHERMIKI,

- Την εταιρεία CARNA,

- Την εταιρεία VSF Πλαστικά,

- Την εταιρεία AΧΙVEN,

- Το κατάστημα THE MARK  και

- Την εταιρεία Medicin, χορηγό εταιρεία αθλητιατρικού υλικού

- Την ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ, Χορηγό Υγείας και

- Την χορηγό εταιρεία αθλητικού υλικού ΑΘΛΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ & PELOP.GR

- Η ΓΝΩΜΗ

- SPORT24 PATRAS

- MATCH ΑΧΑΙΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

- ΦΑΣΟΛΟΙ

- ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

- POMODORO

- TALKS

- PORTO FINO

- ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

- ΓΛΑΥΚΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΝΟΥΣ

 -  την «ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ», εταιρεία με βασικό αντικείμενο την εμπορία αναψυκτικών, μπύρας, νερού, ποτών και συναφών ειδών, αλλά και την αποθήκευση και διακίνηση εμπορευμάτων.

 - Την εταιρεία CARNA,

- Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ,

- Την εταιρεία GT,

- Το Ϊδρυμα Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου

- Την εταιρεία ΕUROSUP

Με τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Μάκη Γιατρά, ν' ανεβαίνει στην σκηνή, σήμανε, επιτέλους, και η ώρα των παικτών, καθώς το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση της φετινής ομάδας του Προμηθέα. Οι παίκτες ανέβηκαν, σε πανηγυρικό κλίμα, ένας-ένας και παρέλαβαν τη φανέλα με τ’ όνομά τους από τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Γκίκα.

Αναλυτικά:

# 1:   Λάνγκστον Χολ

# 3:   Αλεξάντερ Λίποβι

# 8:   Νίκος Γκίκας (αρχηγός)

# 9:   Μιχάλης Τσαϊρέλης

# 10:  Πέτρος Γερομιχαλός

# 11:  Δημήτρης Καραΐσκος

# 13:  Χρυσόστομος Σανδραμάνης

# 14:  Λεωνίδας Κασελάκης

# 15:  Χρήστος Σαλούστρος

# 19:  Δημήτρης Κατσίβελης

# 21:  Τόνι Μέιερ

# 25:  Ρίον Μπράουν

# 31:  Ραφαήλ Λαναράς

# 32:  Οκτάβιους Έλλις

# 43:  Τερέλ Παρκς

# 72:  Λευτέρης Μαντζούκας

Ακολούθησε η παρουσίαση του υπόλοιπου τενικού και ιατρικού staff του Προμηθέα, και συγκεκριμένα των βοηθών προπονητών, Γιάννη Ελευθεριάδη, Κώστα Ντούβα και Αλέξανδρου Βελισσαράκου, του γυμναστή Κώστα Λαψάνη, του φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Χαλκιόπουλου και των βοηθών του Αντώνιου Αντωνιάδη και Χρήστου Παπαδόπουλου, του team manager Κώστα Ρακιντζή, του φροντιστή Ανδρέα Μαραμένου και του ιατρού της ομάδας, Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Η βραδιά έκλεισε με τους καλεσμένους να περνούν στο «σαλόνι» του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών έχοντας την ευκαιρία να τα πουν μ’ ένα ποτό ή αναψυκτικό, ενώ προσφέρθηκαν μεζεδάκια από το «ΦΑΣΟΛΟΙ» και γλυκά και παγωτά από το «CARAVEL». Επιπρόσθετα, οι παίκτες της ομάδας υπέγραψαν σε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας.

 Το album της εκδήλωσης (ΠΜ): https://www.facebook.com/pg/asp.promitheas/photos/?tab=album&album_id=2313913202161578

 Το album της εκδήλωσης (ΚΠ): https://www.facebook.com/pg/asp.promitheas/photos/?tab=album&album_id=2313944018825163

Φωτογραφίες: Πάνος Μαραθιάς, Κώστας Πέτσας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ