16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε συγκλονιστικό βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, διάρκειας περίπου μίας ώρας, με τίτλο «Παύλος Γιαννακόπουλος: ο Παναθηναϊκός μου».

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε κι εσείς παρακάτω, παρουσιάζεται η ζωή του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και η πορεία του στην ομάδα από το 1987, οπότε ανέλαβε τα «ηνία». Πολλές προσωπικότητες μιλούν για τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουνίου του 2018, συγκεκριμένα ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νικ Καλάθης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Βασίλης Σπανούλης, Αργύρης Πεδουλάκης, Μάνος Παπαδόπουλος, Τζόρντι Μπερτομέου, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντομινίκ Ουίλκινς, Γιώργος Βασιλακόπουλος, Κώστας Παταβούκας, Μίκαελ Κοχ, Σιμόν Μιζράχι, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής και Μιχάλης Γεωργαντής.

https://www.youtube.com/watch?v=hWSM8PxdkGg

Η ανακοίνωση: «Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και τον Μύθο του Παναθηναϊκού τον οποίο "έχτισε" είναι στη διάθεση όλων των φιλάθλων μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Youtube. Άνθρωποι δικοί του, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και τον γνώριζαν καλά, καθώς και σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού μιλούν για τον Ιστορικό Ηγέτη του Συλλόγου σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα Παναθηναϊκού Μεγαλείου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ