26.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Το Ρέθυμνο θέλει πίσω τον Έντουαρντς! (vid)

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Βετούλα το Ρέθυμνο προχωρά με ταχύτητα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τραιβόν Ράιτ και του Χιου Ρόμπερτσον, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να φέρει πίσω και τον Μπράντον Έντουαρντς!

Πρόκειται για έναν 25χρονο και ύψους 1,98μ. undersized φόργουορντ, τον οποίον είχε αποκτήσει πέρυσι το καλοκαίρι και τον είχε στην ομάδα μέχρι τον Γενάρη. Έπαιξε σε 14 παιχνίδια δίχως να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του (4π., 1,5ρ.) και ακολούθως παραχωρήθηκε ως δανεικός στην φινλανδική Σάλον Βίλπας προκειμένου να πάρει τη θέση του στο ρόστερ ο Σάφτενααρ.

Όμως στη Φινλανδία ο Έντουαρντς τα πήγε πολύ καλά. Έπαιξε σε 29 αγώνες και είχε μέσους όρους 9,6π., 6,9ρ. και το τρίτο υψηλότερο ράνκινγκ στην ομάδα (15,3), με την οποία έφτασε μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ, όπου έχασε από την Κατάγια (2-4), που πήρε το πρωτάθλημα.

Αυτές οι εμφανίσεις του κέντρισαν ξανά το ενδιαφέρον των ανθρώπων στο Ρέθυμνο και με δεδομένο ότι εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματα του Αμερικανού, σκοπεύουν να του δώσουν μία ακόμα ευκαιρία φέτος. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ