16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το Περιστέρι… στρώνει χαλί για Μάντζαρη

Σε μία ακόμα οικονομική υπέρβαση είναι αποφασισμένο να προχωρήσει το Περιστέρι, που πιέζει φορτικά εδώ και αρκετές μέρες τον Βαγγέλη Μάντζαρη για να τον πείσει να επιστρέψει... στο σπίτι του. Η επιφυλακτικότητα που συνάντησαν στις πρώτες επαφές έχουν κάνει τους διοικούντες του Περιστερίου να επανέλθουν με σημαντικά αυξημένη οικονομική προσφορά, ενώ στη μέση υπάρχει και buy out που δικαιούται βάσει συμβολαίου ο Προμηθέας και θα ανεβάσει ακόμα ψηλότερο το τελικό ποσό της μεταγραφής.

Το θέμα δεν είναι τελειωμένο, αλλά είναι πολύ πιθανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάντζαρης μετά τον αποκλεισμό του Προμηθέα από τη συνέχεια του Eurocup δέχτηκε προτάσεις και από το εξωτερικό και ακόμα «ζυγίζει» την τελική του απόφαση, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα την συνεννόηση με τον Προμηθέα. Ακόμα δηλαδή και το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί δεν πρέπει να αποκλειστεί, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πιέζει φορτικά για την απόκτησή του θεωρώντας ότι έχει το «πακέτο» που χρειάζεται στο Περιστέρι και έτσι να προχωρήσει σε μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Το θέμα μετά είναι τι... καραμπόλα θα προκύψει στην περιφέρεια και αν ήταν «σημάδι» η μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Αθηναίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού έχει δημιουργηθεί... συνωστισμός εκεί όπου έχει μπει και ο, ανέτοιμος ακόμα, Χάροου.

Φυσικά σε περίπτωση αποχώρηση του Μάντζαρη για... οπουδήποτε, θέμα θα υπάρχει και στον Προμηθέα, που έτσι κι αλλιώς έχει βάλει μπρος την αναδιοργάνωση του έμψυχου δυναμικού, αναζητά αντικαταστάτη του Ντελρόι Τζέιμς και πιθανότατα θα πάει σε κινήσεις και στην περιφέρεια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ