13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το «παρακράτος» το εξηγείς, δεν το πετάς και φεύγεις

Προκάλεσε εντύπωση το... συμπλήρωμα των δηλώσεων του Βαγγέλη Ζιάγκου μετά τη χθεσινή νίκη του Ηρακλή στη Νίκαια, όχι όσο άνετη και πειστική θα περίμενε κανείς επί ενός αντιπάλου χωρίς προπονητή και πλέι μέικερ.

Αμέσως μετά το ματς ο προπονητής του Ηρακλή βγήκε στη δημόσια τηλεόραση και εξήγησε επί μακρώ το αναστατωμένο πρόγραμμα της ομάδας του, αποδίδοντας σχεδόν εκεί την ήττα από τον Αρη που ήταν έτοιμος να... διαλυθεί. Προς το τέλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, εκτός από κανα - δύο για τους οποίους έκανε παράπονα, έστω και μετά από νίκη και αποχώρησε.

Στη συνέντευξη Τύπου, είπε τα ίδια αλλά είχε και... υστερόγραφο το οποίο μάλλον του... υπενθύμισαν στα αποδυτήρια ότι ξέχασε να πει. Είπε λοιπόν ένα τσιτάτο, ότι θυμήθηκε το τραγούδι με τον στίχο «μου θυμίζεις παρακράτος» και αποχώρησε.

Το να θυμάσαι στίχους τραγουδιών βέβαια δεν είναι κακό, ίσα ίσα δείχνει και μια κουλτούρα, ένα διευρυμένο πνεύμα, πιθανότατα και μια εναλλακτική καριέρα αν προσέχεις και πολύ την εμφάνισή σου. Το καλό βέβαια στις δύσκολες περιόδους που περνάει το επαγγελματικό μπάσκετ στη χώρα μας με ένα πρωτάθλημα ανυπόληπτο, είναι ή να μιλάς ευθέως ή να σιωπάς. Να έλεγε δηλαδή τι τον προβλημάτισε και γιατί. Οι εξυπνακισμοί δεν βοηθούν, ειδικά από επαγγελματίες του χώρου, όση πίεση κι αν έχουν αυτοί πιθανώς από κάποια άτυχα αποτελέσματα ή, άσχημες εμφανίσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ