18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το «πάρτι» της Μπαρτσελόνα (vids+pics)

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Γκραν Κανάρια, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ισοφαρίζοντας παράλληλα το ρεκόρ της στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς είχαν 19/28 σουτ από την περιφέρεια κόντρα στους συμπατριώτες τους από τα Κανάρια Νησιά, όσα είχαν πετύχει και στις 29 Μαρτίου του 2018 κόντρα στην Εφές Αναντόλου στην Κωνσταντινούπολη.

 

Ο Κέβιν Πάνγκος ευστόχησε στα περισσότερα (5/6), ενώ 4/4 είχε ο Κάιλ Κούριτς, 4/5 ο Πάου Ρίμπας και 4/6 ο Κρις Σίνγκλετον. Άλλα 2/3 τρίποντα είχε ο Ρόλαντς Σμιτς.

Το ρεκόρ στα τρίποντα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου ανήκει στην Μπούντουσνοστ, με 21, από τις 15 Νοεμβρίου του 2018. Η Σιένα είναι η μοναδική ομάδα, πλην των Καταλανών, με δεκαεννέα τρίποντα στην Ευρωλίγκα. Τα πέτυχαν στις 9 Νοεμβρίου του 2012 κόντρα στην Πρόκομ, στην Γκντίνια.

https://www.youtube.com/watch?v=x1aeOycEZ-M

Δείτε, επίσης...
Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν ευστόχησε σε τρίποντο και το «Σινάν Ερντέμ» πήρε… φωτιά, στην Κωνσταντινούπολη:

https://www.youtube.com/watch?v=7m84SP7acAM

Στο ίδιο κλειστό, ο Κόρι Χίγκινς σημείωσε το νικητήριο καλάθι, για την «απόδραση» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την έδρα της Εφές Αναντόλου:

https://www.youtube.com/watch?v=_pGTTG_-Kl4

Το κάρφωμα της βραδιάς (19/03) σημειώθηκε επίσης στη γείτονα χώρα, αλλά στην «Ulker Sports Arena», διά χειρός Ερλ Κλαρκ:

https://www.youtube.com/watch?v=h7wDDb5wya8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ