22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ΤΣΣΚΑ ήταν απλά η εξαίρεση

Η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας άνοιξε με τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που έπαιξαν εντός έδρας να επικρατούν. Μοναδική εξαίρεση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία πέρασε από την Κωνσταντινούπολη.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός παρά τις σημαντικές του απουσίες δεν δυσκολεύτηκε καθόλου από την Μπάγερν Μονάχου την οποία και διέλυσε με 89-69, παραμένοντας σε τροχιά εισόδου στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Αναντολού Εφές και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξαν ένα σπουδαίο ντέρμπι στην Πόλη. Τελικά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατόρθωσε να νικήσει με 80-78, χάρη σε καλάθι του Κόρι Χίγκινς σχεδόν στην εκπνοή. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Μερικά χιλιόμετρα πιο ανατολικά, η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση, όμως χάρη σ' ένα καλό εξάλεπτο στην τελευταία περίοδο κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Μπουντούτσνοστ με 76-67. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στη Βαρκελώνη, στον ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γκραν Κανάρια, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη νίκη με 93-64, σημειώνοντας 19 τρίποντα και ισοφαρίζοντας το ομαδικό ρεκόρτ τους σ' ένα παιχνίδι. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ