20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι 10 καλύτερες… φασαρίες στο ΝΒΑ (vids)

Το Basketa.gr σας παρουσιάζει τις δέκα φασαρίες στα παρκέ του ΝΒΑ που έχουν γραφτεί στην ιστορία!

Η δράση μπορεί να έχει διακοπεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά πάντοτε υπάρχει η δυνατότητα να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Όταν κάποιος ακούει τα τρία γράμματα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη, τότε αμέσως το μυαλό του πάει σε θεαματικά καρφώματα, σε «βροχή» από τρίποντα, σε εντυπωσιακά σόου, σε αξέχαστα buzzer beater, αλλά και σε επικές σειρές πλέι οφ. Ωστόσο το ΝΒΑ έχει από παλιά και μπόλικο... ξύλο.

Θρυλικές ομάδες χτίστηκαν έχοντας ανάμεσα στις βασικές τους αρχές και τους τσαμπουκάδες. Οι Ντιτρόιτ Πίστονς άλλωστε είχαν και το παρατσούκλι «Bad Boys», αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί. Ο Λάρι Μπερντ εκτός από πολύ σπουδαίος σουτέρ ήταν και μέγιστος... φασαριόζος. Όπου ξύλο μέσα και ο ξανθομάλλης.

Αργότερα παίκτες όπως ο Καρλ Μαλόουν διακρίνονταν για τις ικανότητές τους στο μπάσκετ, αλλά και στις ύπουλες αγκωνιές. Και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Δείτε το βίντεο με τις δέκα καλύτερες φασαρίες όλων των εποχών... Αφού το δείτε προχωρήστε λίγο παρακάτω όπου υπάρχουν μπόνους άλλα δύο βίντεο. Το πρώτο από την επική συμπλοκή των Πίστονς με τους Πέισερς όπου οι παίκτες έπαιξαν ξύλο ακόμα και με τους οπαδούς και το δεύτερο από τον καυγά του Τσαρλς Μπάρκλεϊ με τον Σακίλ Ο' Νιλ.

https://www.youtube.com/watch?v=O3S2XZvu9Mo

Το ξύλο στο «Palace of Auburn Hills»

Η συμπλοκή του Ο' Νιλ με τον Μπάρκλεϊ

https://www.youtube.com/watch?v=6KQFxxHmVMc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ