25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το ντέρμπι στην Μπάμπεργκ (vids)

Η Λούντβιγκσμπουργκ έστειλε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Γερμανία στην παράταση, αλλά η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση κατάφερε στις λεπτομέρειες να επικρατήσει με 93-91, φτάνοντας στο «2 στα 2».

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά στο γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάμπεργκ, που επικράτησε στην παράταση της Λούντβιγκσμπουργκ με 93-91 και την ανάγκασε στην πρώτη της φετινή ήττα. Το ντέρμπι της αγωνιστικής εξελίχθηκε, όπως άπαντες περίμεναν, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, έχοντας καθεμία τις δικές της καλές στιγμές κι εκείνη που φαινόταν να κρατά το αποτέλεσμα στα χέρια της ήταν του Άιναρς Μπαγκάτσκις, αλλά με ένα «φόλοου» του Τρέβορ Εμπάκουε, το ματς πήγε στο έξτρα πεντάλεπτο με 78-78. 

Εκεί, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το πάνω χέρι, αλλά κόντεψαν να... αυτοκτονήσουν, αφού με το σκορ μετά το 92-89 στα τελευταία 7", ο Ταϊρίς Ράις είχε 1/4 βολές, δίνοντας τη δυνατότητα ελπίδας στους φιλοξενούμενους. Το μακρινό σουτ του κορυφαίου της Λούντβιγκσμπουργκ, Κρόφορντ (24 π., 8 ασ.), βρήκε πάντως... τοίχο και η Μπάμπεργκ πανηγύρισε την νίκη, με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ να έχει 15 πόντους με εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Νίκος Ζήσης τελείωσε με 9 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ