18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το ΝΒΑ στις «φλόγες» λόγω εκλογών (vids)

Η αγωνία κορυφώνεται στις ΗΠΑ λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα και μεταξύ εκείνων που αγωνιούν είναι οι αθλητές και οι παράγοντες του ΝΒΑ.

Ο Στεφ Κάρι έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμά του. Και στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι απόψεις του Λεμπρόν Τζέιμς. Άλλωστε ο νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μόλις χθες (2/11) σε προεκλογική του συγκέντρωση, ο κόσμος αποδοκίμασε τον «Βασιλιά» και ο Τραμπ όχι μόνο δεν τους ζήτησε να σταματήσουν αλλά τους αποθέωσε, σε μία στιγμή που θύμιζε βγαλμένη από επαγγελματικό αγώνα ελεύθερης πάλης, το γνωστό και μη εξαιρετέο WWE.

Δείτε το video:

Το ΝΒΑ όπως και το NFL (η επαγγελματική λίγκα του αμερικανικού ποδοσφαίρου) είναι δεδομένο ότι δεν έχουν καλή σχέση με τον Τραμπ και τα περισσότερα μέλη τους θα στηρίξουν τον Τζο Μπάιντεν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα είναι αρκετή αυτή η στήριξη στον υποψήφιο πρόεδρο από το κόμμα των Δημοκρατικών, ούτως ώστε να του χαρίσει τετραετή διαμονή στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Το σίγουρο είναι ότι η πλειονότητα των αθλητών ανυπομονεί για να μάθει τα αποτελέσματα ελπίζοντας ότι θα νικήσει ο Μπάιντεν.

Αυτό είχε φανεί και μετά το debate των δύο πριν από περίπου ένα μήνα, όταν αρκετοί είχαν τοποθετηθεί δημόσια.

Δείτε το video:

Τα πάντα θα κριθούν τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/11) ώρα Ελλάδας και η αγωνία κορυφώνεται για τον επόμενο πλανητάρχη. Οι δημοσκοπήσεις δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στον Μπάιντεν, όμως πριν από τέσσερα χρόνια έδιναν τεράστιο στη Χίλαρι Κλίντον, όμως ο Τραμπ ήταν ο θριαμβευτής των εκλογών... Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τι θα συμβεί, όμως όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η στήριξη των αθλητών του ΝΒΑ στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, θεωρείται και είναι δεδομένη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ