20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κάρι: “Ψηφίστε Μπάιντεν”! (vid)

Οι αμερικάνικες εκλογές βρίσκονται στο επίκεντρο του της επικαιρότητας για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες και η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια αποτροπής της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα.

Είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι από όλα τα φάσματα του δημόσιου βίου, οι οποίοι έχουν συσπειρωθεί στο πλευρό του υποψήφιου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από έναν εκ των χειρότερων (αν όχι τον χειρότερο) πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ. Ανάμεσά τους και πολλοί αθλητές του ΝΒΑ, ένας εκ των οποίων είναι ο Στεφ Κάρι.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, ζητώντας ανοικτά από τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τον Τζο Μπάιντεν:

"Χρειαζόμαστε την ψήφο σας όσο ποτέ άλλοτε, αλλά ξέρετε τι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο; Να είστε προσεκτικοί, να είστε ασφαλείς και να προστατέψετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Φορέστε μάσκα, ψηφίστε και ψηφίστε τώρα. Μη φοβάστε, επειδή αυτό ακριβώς θέλουν. Θέλουν να είστε τόσο φοβισμένοι ώστε να μείνετε σπίτι, οπότε η ψήφος σας δεν θα μετρήσει και η φωνή σας δεν θα ακουστεί. Να είστε δυνατοί, ασφαλείς και γενναίοι. Φορέστε τη μάσκα και ψηφίστε. Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν. Το μέλλον εξαρτάται από αυτό".

Το βίντεο με το μήνυμα του Κάρι αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter το Lincoln Project, μια οργάνωση που ιδρύθηκε από πρώην μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος με αποκλειστικό στόχο να μην εκλεγεί ξανά στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ. Στην πορεία, μάλιστα, το Lincoln Project τάχθηκε και επισήμως στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ