15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το μεγαλείο της ψυχής (pics)

Ο Όλυμπος και ο Κίσαβος, οι ομάδες επίλεκτων αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο, άνοιξαν το Σάββατο (09/02) το αγωνιστικό μέρος του φετινού All Star Game του ΕΣΑΚΕ.

Ο Κίσαβος αναδείχθηκε νικητής με 37-31, σε έναν αγώνα που λίγη σημασία είχε το τελικό αποτέλεσμα και οι συμμετέχοντες, αμφότερων των ομάδων, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Γιώργος Μακρής, του Α.Σ. ΠΑΣΚΑ. Το διαγωνισμό στα τρίποντα κέρδισε ο Αναγνώστης Τσίλης, που αγωνίζεται στο σωματείο ΑΣΑΜΚ Ίρις Καβάλας.

Με το τέλος του αγώνα βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο Χρήστος Καλούδης. Βραβεύθηκαν, ακόμη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος, ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Για την ιστορία αγωνίστηκαν οι:
Όλυμπος (Καμουράν Οζντεμίρ): Χαλδαίος, Παπαδόπουλος, Βάσσης, Σταμάτης, Τσαπανίδης, Χαμάντι, Μαρτσάκης, Τσαουσίδης, Δίτσης, Κεφαλάς, Διμπιτούζης, Κωνσταντινόπουλος.
Κίσαβος (Ευδοξία Καρυοφυλλάκη): Μακρής, Ράσσα, Γκοτζαράι, Κοντογιάννης, Φιλίππου, Στυλιανάκης, Τσίλης, Τσίνταρης, Παπαδόπουλος, Μιμικός, Πλεξίδας, Μάμαλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ