27.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Το Λονδίνο ήρθε για να μείνει (pic)

Ο ενθουσιασμός μπορεί να φέρνει και υπερβολές τύπου «δεύτερος αστέρας του ΝΒΑ», αλλά δεν παύει να υπάρχει και να δείχνει προθέσεις. Το Λονδίνο επιστρέφει φέτος στην κεντρική σκηνή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τους Λόντον Λάιονς να συμμετέχουν στο Basketball Champions League, οι ψίθυροι που θέλουν την Ευρωλίγκα να γλυκοκοιτάζει την πόλη και κατ' επέκταση αυτή την ομάδα για την επέκτασή της διαρκώς εντείνονται και οι Λονδρέζοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Οι Λάιονς ανακοίνωσαν με θριαμβευτικό τρόπο την απόκτηση του Μπάιον Μούλενς, ενός γυρολόγου του ΝΒΑ, των αναπτυξιακών ομάδων, του κόσμου όλου όπου παίζεται μπάσκετ, ακόμα και της Ελλάδας με το πέρασμά του από τον Πανιώνιο το 2011. Ο 31χρονος σέντερ (2,13 ύψος) ο οποίος έχει Βρετανίδα μητέρα και είχε πλησιάσει και την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, παρουσιάστηκε ως ο δεύτερος σταρ από το ΝΒΑ με πρώτο τον Ντε Αντρέ Λίγκινς, μια παρόμοια περίπτωση που είχε επίσης παίξει στα μέρη μας και πιο πρόσφατα, στον Κολοσσό.

Η ουσία είναι βέβαια ότι οι Λονδρέζοι το έχουν πάρει ζεστά, θέλουν να ακούγονται και να πείσουν ότι αξίζουν θέση στο μπασκετικό στερέωμα. Η πορεία θα δείξει πού μπορούν να φτάσουν, με σύμμαχο σίγουρα και την πόλη που εδρεύουν και είναι περιζήτητη για πολλούς εμπορικούς λόγους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ