19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το κρυφό ραντεβού πραγματικής ελπίδας για τον ΠΑΟΚ

Την περίπτωση Καραμάνου ουδείς την είχε πάρει σοβαρά πέριξ του ΠΑΟΚ και δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να δικαιωθούν όλοι. Ο "δικέφαλος" βρέθηκε στην γνώριμη θέση του... στον αέρα για μια ακόμα φορά, ψίθυροι συνέχιζαν να ακούγονται αλλά επί της ουσίας μηδέν με τον καιρό να περνάει και την αγωνία να κορυφώνεται.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε κάποια πραγματική αχτίδα αισιοδοξίας. Και μόνο το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό για όσα συνέβησαν, επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για σοβαρή ιστορία.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, που έχει έναν σημαντικό ρόλο εγγυητή και μεσολαβητή στις όποιες ενέργειες, είχε στην Θεσσαλονίκη συνάντηση με έναν επιχειρηματία από την Αθήνα, παρόντος και ενός άλλου γνωστού στελέχους της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο επιχειρηματίας έχει να επιδείξει ενασχόληση με τον αθλητισμό με καλά αποτελέσματα όταν το έκανε, ενώ έχει δηλώσει και οπαδός του ΠΑΟΚ σε ανύποπτο χρόνο που δεν υπήρχε λόγος να... καλοπιάσει κανέναν.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι δεν έταξε... τσουβάλια με λεφτά, αλλά ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για αποπληρωμή χρεών και τρέξιμο μιας αξιοπρεπούς ομάδας σε πρώτη φάση. Ολα αυτά, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το όλο σχέδιο θα τύχει έγκρισης από τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο όλοι θεωρούν απαραίτητο για να επιβιώσει η ΚΑΕ. Αν το δεχτεί, τότε από του χρόνου κιόλας θα μπορέσει να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει ψηλά ο ΠΑΟΚ απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ