21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το… κινεζικό μήνυμα του ΠΣΑΚ στον Αντετοκούνμπο

Με μήνυμα γραμμένο και στα κινεζικά συνεχάρη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών το Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη φετινή παρουσία του στο ΝΒΑ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ έφθασε με τους Μιλγουόκι Μπακς μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, αλλά αποκλείστηκε από τους τελικούς του ΝΒΑ. Αυτό, βέβαια, δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τη φετινή επιτυχημένη πορεία των «ελαφιών», με τον Έλληνα διεθνή να είναι ο ηγέτης τους. Ο ΠΣΑΚ συνεχάρη τον «Greek Freak» και του έστειλε, παράλληλα, μήνυμα εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 που θα λάβει χώρα το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την εκπληκτική του χρονιά στο ΝΒΑ. Ο τίτλος του MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του αξίζει και ευελπιστούμε να τον κατακτήσει. Ο αποκλεισμός από τους τελικούς του ΝΒΑ δεν μπορεί να διαγράψει τις μαγικές του εμφανίσεις και το γεγονός ότι οι Μπακς τερμάτισαν με το καλύτερο ρεκόρ εφέτος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον Γιάννη, την πρόοδό του και τον περιμένουμε πλέον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και να κάνει πάλι υπερήφανους όλους τους Έλληνες.
我们将共同梦想 (Μαζί θα ονειρευτούμε)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ