16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο για MVP και κορυφαίος αμυντικός (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί φέτος τους Μιλγουόκι Μπακς σε ιστορικές επιδόσεις και τον εαυτό του στην υποψηφιότητα για δύο σημαντικά βραβεία.

Τα «ελάφια» εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος του ΝΒΑ κι έχουν ήδη φθάσει μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ, για πρώτη φορά από το 2001. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Έλληνας διεθνής επιλέχθηκε στην τελική τριάδα για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, με τους άλλους δύο υποψήφιους να είναι ο κάτοχος του τίτλου, από πέρυσι, Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς) και o Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ).

Ο «Greek Freak» διεκδικεί φέτος ακόμα ένα βραβείο, εκείνο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι, που συνθέτουν την τελική τριάδα, είναι κι εδώ ο Πολ Τζορτζ και ο Ρούντι Γκομπέρ (Ιντιάνα Πέισερς). Η τελετή για την ανακοίνωση των νικητών, κάθε κατηγορίας, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, με παρουσιαστή το Σακίλ Ο’ Νιλ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ