28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το καλύτερο δώρο πριν τα πλέι οφ

Η εικόνα των τελευταίων εβδομάδων και η άνευ όρων παράδοση τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο ΟΑΚΑ ήταν ένα καμπανάκι που ήχησε στα αυτιά όλων στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και ο Μπάνε Πρέλεβιτς έκρινε σκόπιμο προχθές να μιλήσει στους παίκτες για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θέλοντας αφενός να τους αφυπνίσει και αφετέρου να τους θέσεις προ των ευθυνών τους.

 

Ο Δικέφαλος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για την έναρξη των πλέι οφ και τον μεθαυριανό πρώτο αγώνα με το Λαύριο (19/4, 17:00) με μία συγκυρία που μπορεί να θεωρηθεί και το καλύτερο δυνατό δώρο. Η προπόνηση έγινε παρόντων όλων των παικτών κάτι που είχε αρκετό καιρό να συμβεί. Ο Αντώνης Κόνιαρης που λόγω ίωσης έχασε τις προπονήσεις τόσο του Μ.Σαββάτου όσο και της Κυριακής του Πάσχα, τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου που όλα δείχνουν ότι θα συμπεριλάβει στη 12άδα του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι με το Λαύριο και τον Νέναντι Μιλιένοβιτς.

 

Ο Σέρβος γκαρντ που έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην κανονική περίοδο συμμετείχε και πάλι στο πρόγραμμα της και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί. Το ερώτημα πάντως είναι πόσο μπορεί να βοηθήσει δεδομένου ότι δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στην ωμοπλάτη στον απόλυτο βαθμό.

 

Όλα αυτά ενώ ο Νίκος Σταυρόπουλος επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου παρακολούθησε το τουρνουά του Πόρτσμουθ και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να ενημερώσει σχετικά με όσα είδε τους υπόλοιπους ανθρώπους του μεταγραφικού και αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ