26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Το κάλεσμα του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο ΕΑΚ το Φάρο Κερατσινίου και περιμένει να έχει στο πλευρό του και τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων του.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Καπουρνιώτη έχει δύσκολο έργο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, καθώς την Κυριακή (03/12, 17.00) θα υποδεχθεί τις έτερες νεοφώτιστες, αλλά δυνατές, αντιπάλους του. Η προετοιμασία του συνεχίζεται σε εντατικό ρυθμό, αν και δεν λείπουν τα μικροπροβλήματα με κυριότερα εκείνα των Νίκης Ζέρβας και Ραφαέλλας Σουλτάνη , ενώ τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τιμώνται προς πέντε ευρώ. Διατίθενται και γυναικεία, φοιτητικά και παιδικά προς τρία ευρώ, με τους διοικούντες να εκδίδουν ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ΕΑΚ Βόλου.

Η ανακοίνωση: «Τον Φάρο Κερατσινίου υποδέχεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Μετά την ήττα, αλλά πολύ καλή εμφάνιση, από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτριες του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα προσπαθήσουν απέναντι στις γυναίκες του Φάρου να είναι ανταγωνιστικές και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη προσπάθεια αυτή ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά σε συνεργασία όμως με το ιατρικό επιτελείο, τα κορίτσια μας θα έχουν το καλύτερο υγιές αποτέλεσμα.

Όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των Γυναικών όσο και των Ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των Ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα. Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διάρκειας. Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας «GOLD» θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, για αυτούς, χώρο. Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, και να δώσουν βροντερό παρών, ενισχύοντάς τους και βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων». Δείτε, παρακάτω, την προωθητική αφίσα της αναμέτρησης...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ