20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το ιδιαίτερο σερί των Χιτ επί των Καβαλίερς (vids)

Οι Μαιάμι Χιτ μέσα σε τρεις ημέρες κατάφεραν να κερδίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς δύο φορές. Και ποια η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου σερί; Διαβάστε...

Το Σάββατο έγινε το... 1-0 με το εμφατικό 120-92 στο Μαιάμι, εν τη απουσία του Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ χθες ήρθε η δεύτερη επικράτηση, με 106-98 αυτή τη φορά, στο σπίτι των πρωταθλητών. Αυτή, λοιπόν, είναι η πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2007 που μια ομάδα κερδίζει δύο συνεχόμενες φορές τους κατόχους του τίτλου. Δέκα χρόνια πριν ήταν οι Σάρλοτ Χόρνετς αυτοί που πέτυχαν κάτι αντίστοιχο κόντρα στους Χιτ.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πέρα από αυτή την ξεχωριστή επίδοση, έγινε και κάτι άλλο στο χθεσινό ματς. Ο "βασιλιάς" σκόραρε 30 πόντους ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε 32. Ωστόσο κανείς άλλος παίκτης των "Ιπποτών" δεν έγραψε διψήφιο αριθμό πόντων και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα. Στην φετινή σεζόν συμβαίνει για δεύτερη φορά κάτι τέτοιο, καθώς στις 10 Δεκεμβρίου, οι Μπλέιζερς έχασαν από τους Πέισερς με 118-111. Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχε 34 πόντους και ο Ντάμιαν Λίλαρντ 33 ενώ κανένας συμπαίκτης τους δεν πέρασε τους 10!

Το... κατόρθωμα των Μπλέιζερς:

https://www.youtube.com/watch?v=qBpRiKsjkCg

Με αυτά τα δύο ματς, οι ομάδες του ΝΒΑ έχουν συνολικό ρεκόρ 24-28, όταν δύο παίκτες τους σκοράρουν 30+ πόντους και οι υπόλοιποι μένουν κάτω των 10. Το ρεκόρ για τα περισσότερα ματς σε αυτή την... περίσταση έχουν Σακίλ Ο'Νιλ και Κόμπε Μπράιαντ, με 7 αγώνες, από τους οποίους κέρδισαν τους 4.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ