14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το ευχάριστο διάλειμμα της Νίκης Βόλου (pics)

Στιγμές χαλάρωσης εκτός παρκέ πέρασαν στη Νίκη Βόλου, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις καθημερινές προπονήσεις τους στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Διακόπτοντας για λίγο την προετοιμασία τους, εν όψει του εντός έδρας αγώνα τους με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη που θα λάβει χώρα την Κυριακή (01/11, 13.00) στη μαγνησιακή πρωτεύουσα, παίκτριες και τεχνική ηγεσία επισκέφθηκαν το κατάστημα του χορηγού τους «Karla Fresh Farm» και απόλαυσαν τα προϊόντα που παράγονται στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας Τσιούκα, στα Κανάλια Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση: «Αντιπροσωπία παικτριών της ομάδας γυναικείου μπάσκετ της Νίκης Βόλου βρέθηκε στο κατάστημα υγιεινής διατροφής "Κάρλα", το οποίο υποστηρίζει την ομάδα μας στη φετινή της προσπάθεια στην Α2 Κατηγορία. Τα υγιεινά προϊόντα του καταστήματος από εξαιρετικά, ντόπια κυρίως υλικά, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, συνοδεύουν την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στα ταξίδια για τους αγώνες εκτός έδρας, αλλά και στις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις, καλύπτοντας και την φιλοξενούμενη ομάδα.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση και τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί για την στήριξή τους, την οποία ανταποδίδουμε, μια και τα προϊόντα τους είναι τα καλύτερα! Νίκη Βόλου WBC, μία ομάδα-μία οικογένεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ