26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το δώρο της Πεντέλης… στους πρώην (pic)

Μία σπουδαία κίνηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Πεντέλη, με τη διοίκηση της ομάδας να εκδίδει κάρτα μέλους για κάθε πρώην αθλητή, τόσο της ίδιας της ομάδας όσο και των δύο που δημιούργησαν την ΑΕ Πεντέλης, τον Νεοπεντελικό και την ΑΣ Πεντέλης, σε ένα σπάνιο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ αποφάσισε να κάνει ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο σε όλους τους πρώην παίκτες της ομάδας, προσφέροντάς τους δωρεάν την κάρτα μέλους, που τους παρέχει την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στους εντός έδρας αγώνες και μια σειρά προνομίων και εκπτώσεων σε σημαντικές επιχειρήσεις.

Την κάρτα μέλους μπορούν να παραλάβουν από το Γραφείο του Συλλόγου όλοι οι βετεράνοι αθλητές της ανδρικής ομάδας, αλλά και όσοι αγωνίστηκαν με τις μικρές ηλικιακά ομάδες της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και των συνιστωσών της, του ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΑΟ και ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Ο Συλλόγος με την κίνηση αυτή θέλει να τιμησει τους Αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του και να τους έχει κοντα στη ομαδα στη δύσκολη προσπάθεια ανόδου στην Β' Εθνική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ