20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το διπλό «ευχαριστώ» της Κύμης (pics)

Μαζί με τον κόσμο της πανηγύρισε η Κύμη τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της επί του Κόροιβου, στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη επιβλήθηκαν του ηλειακού συγκροτήματος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τους Ευβοιώτες να εκδίδουν ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν αφενός τους φιλάθλους τους που ταξίδεψαν μέχρι την Αμαλιάδα και τους στήριξαν και αφετέρου τους διοικούντες τη γηπεδούχο ΚΑΕ για την άψογη φιλοξενία τους.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας πέτυχε μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη, φτάνοντας στις 5 στα τελευταία 6 παιχνίδια! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στην Αμαλιάδα και βρέθηκαν στο πλευρό μας! Ευχαριστούμε με την ευκαιρία όλο τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας που κάθε αγωνιστική αγωνιά μαζί μας, πανηγυρίζει στις νίκες μας και λυπάται μαζί μας στις ήττες. Την επόμενη εβδομάδα τελειώνουμε τον πρώτο γύρο με την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Σας θέλουμε ξανά δίπλα μας!

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Κόροιβου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε τόσο στα μέλη της ομάδας μας, όσο και στους φιλάθλους μας. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον 2ο γύρο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ