23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το δεκάλεπτο που προβληματίζει τους Αμερικανούς (vid)

Το εσωτερικό διπλό της Εθνικής ΗΠΑ στο Λος Άντζελες προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Γκρεγκ Πόποβιτς, που είδε τους παίκτες του να χάνουν με 36-17 στο ένα δεκάλεπτο από ομάδα επίλεκτων Αμερικανών, που είχε για προπονητή τον Τζεφ Βαν Γκάντι.

Η προπονητικού χαρακτήρα αναμέτρηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τα τελευταία δύο δεκάλεπτα, οπότε επιτράπηκε η είσοδος στους δημοσιογράφους. Αυτό που είδαν δεν τους άρεσε καθόλου, καθώς η πρώτη ομάδα έχασε και στα δύο, με το ένα εξ αυτών να τελειώνει με σκορ 36-17 υπέρ των επιλέκτων που είχαν στις τάξεις τους παίκτες που έπαιξαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, μεταξύ των οποίων ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου Σκότι Χόπσον και οι Τζάστιν Άντερσον, Κρις Κιόζα, Ντακουάν Τζέφρις, Τζον Τζένκινς, Γιάντε Μάτεν, Μπεν Μουρ, Τσινάνου Ονουάκου, Τράβις Ράις και Τράις Ουέρ. Στο άλλο δεκάλεπτο, οι επίλεκτοι κέρδισαν με διαφορά τριών πόντων, χωρίς να διευκρινιστεί το σκορ.

Η συγκεκριμένη ομάδα δεν ήταν εκείνη που έκανε προπονήσεις στο Λας Βέγκας. Συγκεντρώθηκε πρόσφατα και, με την εμφάνισή της στα δύο δεκάλεπτα που είδαν οι δημοσιογράφοι, εξέθεσε την πρώτη ομάδα, η οποία συνεχίζει έχοντας στις τάξεις της τους NBAers Χάρισον Μπαρνς (Σακραμέντο Κινγκς), Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ και Κέμπα Ουόκερ (Μπόστον Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λος Άντζελες Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Μέισον Πλαμλί (Ντένβερ Νάγκετς), Πι Τζέι Τάκερ (Χιούστον Ρόκετς), Μάιλς Τέρνερ (Ιντιάνα Πέισερς), Ντέρικ Ουάιτ (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Ντι Άαρον Φοξ (Μπρούκλιν Νετς).

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής, που οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι τονίζουν πως δεν είναι τα καλύτερα, η «αστερόεσσα» παραμένει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, στην Κίνα (31/08-15/09). Θυμίζουμε πως οι ΗΠΑ έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Σαγκάη, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ